P
A
D
A
M
E
D

         Optika és szemvizsgáló×

PADAMED Optika és Szemvizsgálat


1031 Budapest, Római tér 2.

Tel.: (1) 242-3128

Nyitvatartás

Hétfő:  10 - 18 h
Kedd:  14 - 18 h
Szerda:  10 - 20 h
Csütörtök:  10 - 18 h
Péntek:  10 - 18 h
Szombat:    átmenetileg szünetelHOYA egyfókuszú prémium szemüveglencse akció!
Hoya UV-Control, BlueControl és Hi-Vision Long Life felületkezeléssel

poster poster

HOYA UV Control

Szemünk egész nap, az év minden részében ki van téve az UV-sugárzás okozta veszélyeknek. Bár szükségünk van az UV-sugárzásra a D-vitamin miatt, az UV-sugárzás túlzott mennyiségben káros lehet szemünk egészségére nézve - a szürkehályog kialakulásának leggyakoribb oka, illetve különböző szempanaszokat és szembetegségeket idézhet elő.
Az UV-Control a lencse belső felületére felvitt felületkezelés, mely megvédi a szemet a visszaverődő UV-sugárzástól, és így a Hoya UV-védelmet biztosító alapanyagaival együtt teljes körű védelmet nyújt a Nap káros UV-sugaraival, és az UV-sugárzás okozta veszélyekkel szemben.

BlueControl

Az LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsátanak ki. Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít - a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk - túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.

A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.

Hi-Vision Long Life

Bármennyire is próbál vigyázni szemüvegére, az apró karcolások keletkezését nagyon nehéz elkerülnie. A szél fújta homok, az apró balesetek, de még a rendszeres tisztítás is mind-mind sérüléseket eredményezhetnek a lencse felületén. A Hoya Hi-Vision LongLife rétegének köszönhetően azonban mindez elkerülhető! Ez a rendkívül erős tükröződésmentesítő réteg a karcolások keletkezésének valószínűségét az abszolút minimumra csökkenti. A világ legtartósabb tükröződéscsökkentő rétege!
A legkönnyebben tisztítható szemüveglencse: víz-, por- és szennyeződéstaszító tulajdonságait még hosszú távú használat és rendszeres törölgetés során is megőrzi.


Akció időtartama:
2021. július 1-től - 2021. augusztus 15-ig
Gyermekeknek való napszemüvegek "tesztje"

Állandó kedvezményeink

  • Szemüveg beállítás, igazítás
  • Szemüveg ultrahangos tisztítása
  • Szemüvegszár csavarpótlás
  • Napszemüveg UV-szűrő képességének műszeres mérése
  • Kontrollvizsgálatok esetén díjkedvezmény


TEGYE PRÓBÁRA SZERENCSÉJÉT!

A vizsgálat utáni kérje eladónktól a szerencsegolyókat
és húzza ki a bennük rejlő valamelyik nyerő szelvényt !poster    poster   posterLátása a hivatásunk!